Ture  fra 2007 til 2014

Kuttertur 2014 11 15
Årets sidste tur var en kuttertur hvor kun 3 tobiser havde meldt sig til turen, det er lidt trist at vi ikke kan mønste flere til vores kutterture.
Vejret  lørdag morgen var ikke det bedste, der var en strid østenvind med høje bølger lige uden for haven, så allerede da vi kon ud forbi indsejlingen slog søerne ind og de ombord værende fisker søgte ned agter ffor at komme i tørvejr.En af dem der var med på turen var en lille pige på 7 år som stod og klamrede sig til ræligen mens vandes stod ind over hende, og hvad høre man så fra hende, et stort grin og højlyt latter mens hn storsmilede. (sej Tøs)

Vel over ved den svenske kyst hvor søen havde lagt sig begyndte fiskeriet, og hurtigt var der bid på krogene, og små sild kom om bord i små mænger Flemming lage dog ud med at hive en kæmpe torsk på 800g ombord, og nogen af di andre ombord landede også et få antal torsk, og lidt sild som op af formiddagen tiltog lidt i størrelse som kunne bruges. efter at skipper ringede af gik turen tilbage til vedbæk mens der blev renset fisk på dækket, og vel i havn skulle der jo så kåres en vinder af turen, og fleming S modtog et sagte klap at de andre tobiser (Bjarne A og John N)
der blev også ønsket godt nytår
der skal da også lyde et godt nytår til resten af tobiserne, med håb om stor deltagelse på ture i 2015


 

Kysttur 2014 11 01


På denne skønne novemberdag havde 4 tobiser sat hinanden stævne i Gilleleje i morges. Kort efter start havde Bjarne A den første ørred på, men den valgte selv friheden. Lidt senere havde han dog en lidt større en, som kom flot ind. Han havde yderligere en, der hoppede.John N og Bjarne H havde hver en på land, men de var for korte og fik friheden igen. Begge havde yderligere ørreder, som slap fri selv.
Vinder af denne sidste kysttur blev Bjarne Andersen med sin havørred på 1,2 kg og 51 cm.

Stort til lykke og til alle andre bedre held til næste år.

Erik

Gedde Pokal tur 2 2014 10 11
atter må Utterslev mose ligge vand til vvor gedde tur, og 6 tobiser mødte op på P-pladsen kl 07.
hver især eller sammen med dem man plejer drog vi ud på fiskepladserne for at søge lykken ved søbreden.
Morgen var smuk, mosen indhyldet i let tåge og mange fugle på vandet
fisk var der nu ikke meget af men det lykkedes dog Bjarne Andersen at liste 2 Gedder ud af vandet hvor den ene holdt mål 64cm 1,9kg og dermed vinder af geddepokalen 2014
50 Års jubilærums tur til agerså
I år er det 50 år siden at klubben blev stiftet, og i den anledning afviklede vi en dobbelt tur til Agersø hvor første del at turen var fladfiskepokal turen og anden halvdel var der fri fiskeri.
9 Tobiser mødtes ved Agersø færgen med afgang til øen kl 7:10
og selv om det blæste en del var forhåbningerne til en god fangst store.
efter lidt snakken frem og tilbage om hvor vi skulle fiske så kørte vi ned mod foret for at ville fiske der nede, men da vi kom så langt vi kunne i biler og kunne se at der var langt at gå vente alle biler om i bedste tobis stil og kørte tilbage mod byen og så ned mod kyste ind mod sjælland hvor vui var i læ for vinden og bunden fin, straks bliv grej gjoet klar og orme sat på krog for at fange de gode flade fisk i kampem om pokalen, og i bedste tobis sil var der ikke meget liv ved stængerne ud over at krapper stjal orme,et par tobiser var liste længer ind mod byen langs kysten og da der var indvejning kl 12 af flade fisk viste det sig at der var to flade der skulle kæmpe om pokalen Flemmimg Sørnsen var sikker på at det var ham der skulle løbe med titlen, men Johnny havde nu  landet en lidt længer fladfisk og blev demmed pokalvinder på fladfiske turen.
efter en bid mad og lidt til ganen flyttede vi os rundt på øren nu for at fange andre fisk, og her var vi enig om ikke at køre samme sted hen alle sammen eller retter sådan blev det.
Her blev der nu heller ikke fanget noget vider at skrive om lige ud ovet at Calle Hev en  blå bjerggylt, Johnny fanget lige et par flade mere men nåde ikke indvejningen så pulirn gik til Calle for sin blå fisk
[photogallery/photo8544/real.htm]

 

Fredag d.12-09-14 tog 10 Tobiser afsted til vores årlig Ø tur til Omø, dejlig sejltur med servering af en let anretning ombord, ved ankomst tog vi alle ud for at fiske, vejret var helt i top, der bliv landet en del havørreder desværre var de under målet så de røg ud igen.

Om lørdagen bliv der fisket igennem, der bliv fanget fladfisk og en havørred på 1,6 kg.

Omø mester bliv Johnny med havørred et stort tillykke til ham.

 

Tak til alle for en vel gennemført tur.

 

Hilsen turudvalget

Flemming Sørensen

 

 


Vi var 4 Tobiser på mede tur nr.  2  på Lyngby sø, det var godt vejr solen var fremme, skøn tur det var  synd der ikke var flere med på turen.

Vinder af turen og 20 kr. puljen blev Flemming tillykke med det.

 

Samlet vinder af mede tur 1-2 blev Erik Due med 4kg i alt og der med pokal vinder et stort tillykke til Erik.

 

Hilsen Turudvalget.

 

Kuttertur

vi var 13 mand afsted med Jaws på aftentur efter fladfisk, men der var stærk strøm så det blev kun til 13 fladfisk, men vi fik ca. 100 torsk  mellem 1kg og op til 2,5 kg, det blev også til 3 stk. sej, så det blev en god tur hvor alle fik fisk.

 

Det var den sidste tur før sommerferien, så alle ønskes en god sommerferie.

 

Hilsen Turudvalget.

Mede pokal tur
Årets første Mede pokalt tur gik til Nonnesøen i  Bistrup hvor 8 tobiser var mødt op til kampen om pokalen
Frank havde sin søn med der er kommede junior medlem i klubben ( se nu at få ham meld ind Frank så han kan vinde pokalen :-) ).
der var god aktivitet rundt om søen mens der blev fisket og mange små fisk kom i fangsnettene rundt om søen, og flemming mente på et tidspunkt at det var den mindeste fiske der skulle udløse 20kr klubben og til hans overraskelde var alle enig med ham da de fleste mente de havde den mindeste fisk.
Erik due fiskede med en krog der var så stor at de små fisk ikke kunne bide over den, og taktikken lykkedes for ham da der endelig var bid var det også store fisk der bed på så han havde god brug af ophaler nettet til at lande de pænt store fisk, Erik var sikker på at han havde den støreste fisk i sit net, men ved indvejning viste det sig at Bjarne havde en meget større fisk i sit net, en flot kappe på 1,4kg mod Eriks kappe på 0,8kg.
samlet havde Erik størst vægt i sit net og føre dermed pokal kampen
 


 

Geddepokal tur 2014 05-01
som vi plejer gik første pokaltur til Uytterslev mose og forhåbningerne har store hos alle frem mødte 7 Tobiser. vjeret var køligt men fint med sol. og der var da også flere tobiser der mærkede gedder på deres blink, men det var kun john Nielsen der kunne lande en gedde på breden og glæden var da også stor ind til den blev målt og fundet for kort (efter de nye regler for minstemål for gedder) 59 cm kunne den trækkes til og blev straks genudsat, så den kunne vokser stor og stærk til vi kommer igen.
som det plejer er der jo også en masse fugle man kan kikke på mens man bader sine blink, Erik Due skød denne fine eksemplar af rørhøg

 
Nyt mindstemål på laks
Kyst tur til stevns klint. 2014-04-12
flot fremmøde på denne tur hvor 7 tobiser ville på kysten, turen var planlagt til at skulle være ved harevig ved stevns klint, med vel fremme på pladsen viste det sig at man ikke kunne komme ned af klinten på dette sted og vi kunne ikke lige se os ud af hvordan man kom ned, så vi kørte til højerup kirke og gik ned der, vandet der er jo fint men der var ikke bid, så vi måtte gå hjem uden fisk men med mindet om en god dag på kysten med dejligt vejr selv om tågen på et tidspunkt kom ind med kølig luft.
vi må bare håbe på at der er beder held på næste tur.

kysttur 2014-03-01

5 Tobiser kørte ud i morgentågen - 3 fra Herlev og to direkte fra Amager.

GPSen viste os ud på de små veje fra Høje Taastrup, der var rigtig mange sving og som sagt tåget, der var også rigtig meget vand både på vejen og på markerne. Det var der nu også i fjorden, selvom vi kom næsten samtidig samtidig med lavande.

Der var ingen, der havde kontakt til fisk heller ikke andre på stedet.
Vh Erik

 

Gedde pokal tur2 12/10-02013 Utterslev mose
6 tobiser ville kæmpe om pokalen og målet var jo at fange en gedde større en den Bjarne fangede i foråret på 2,5kg. og forventingerne var store til at dette nok skulle lykkes, men ude på fiskepladserne var der ikke stor bidelyst så der blev kun landet en enkel gedde og det var af Bjarne Henriksen der bare lige ville vise os andre at gedderne var i mosen.
Bjarme blev pokal vinder med sin gedde på 2,5kg fanget i foråret
tillykke med titlen
28/9 2013
pokal tur efter fladfisk fra hundested havn
8 tobiser plus en kommenden tobis unge :-) på jagt efter pokalen og de flade fra bunden var mødt op.
og der blev da også fanget flade, ikke mange men dog lidt til alle næsten.
Erik fangede den længeste og blev dermed pokalvinder.
to fisk havde samme vægt 500g så 20kr puljen blev delt i 2 og alle var glade.
også den lille mink der løb rundt på molen og de gamle skuder der  ligger fortøjret ved molen hyggede sig.

 

Omø Tur 2013
11 Tobiser kom til Omø for at fiske John Nielsen måtte blive hjemme i seng øv.
Omø mester blev Erik Due med flest point 415 og ikke som ses på billedet Frank Schmidt med 400 point
Frank Schmidt vandt 20kr klubben med største fisk med en ørred på 1600 Johny havde en på 1400 Erik Due1300 og Martin en fluefanger på 1200
Hertil nogle flade og horn
alt i alt en god tur.
tak til Turudvalget

 

Kuttertur
Efterårets første kuttertur gav mange tosk i kurvene, det kneb mere med at få sild, der kom også et par enkle makreller
Mange tors var dog angrepet af orm og blev genudsat efter de var blete vejet ind
Mon der er billeder fra dagen
Medetur 2
Bjarne Henriksen blev Medekonge 2013
med et samlet største vægt
Mon der er billder fra dagen
Kuttertur efter Fladfisk 2013-06-07
Forårets sidste fisketur var vores Fladfiske tur med m/s Jaws
som vi havde lejet alle pladser på. Tobiser og gæster mødte glade op for at komme på Ørresund i det dejlige vejr, og vel ude på fiskepladsen hvor der var mulighed for at fange Torsk begynte fiskeriet, og der gik ikke længe inden de første torsk blev landet.og de fleste fil et par torsk i deres kurve, og nogen fik ikke nogen på krogen, efter en times tid med Torskefiskeri, flyttede skipper skibet ind til kysten ved hven for at se om der skulle på fladfiske at hive op af vandet der, og det lykkedes da også at få et på få om bord, men det gik noget træt, så vi sejlede op nord for hven på revet, og her var der langt flere fladfisk at hente op fra bunden, alle fik fladfisk.
alt i alt bleve der landet ca. 35 Torsk, den størreste på ca 4,5kg og der blev fanget ca. 75 fladfisk over mål, 2 af disse skilte sig lidt ud fra de andre i længde, en kontrolmåling viste at der var 1 cm til forskæld på de to, her var det Erik Friss der slog John Schmidt med den ene cm. og blev derved vinder at 20kr. klubben.

God sommer til alle Tobiser
billeder under vejs
mon de kommer
Medepokal tur 1 28/5 2013
så var klubben tilbage ved søen i Bistrup, hvor vi tidliger har afviklet vores Medepokal ture, 6 Tobiser var mødt op for at dyste i den ædle kunst at medefiske, og fiskene bed livligt på og der blev hevet lystigt i land, John Schmidt blev dog tit forstyrret af forbipasserenden der ville vide hvad vi lavede, og som en god gammel båndoptager der kan gentage sig sev mange gange, gentog han velvilige over for de nysgerrige forbi passerende, at vi var en fiskeklub på tur og at det gjalt om at fange mest mulig vægt og at fiskene blev genudsat nå de var blevet vejet ind,
Ved indvejning viste det sig at der var tæt løb lige omkring de 2 kilo, så der er åben spil for at indhente de førendne i dysten
Bjarne Henriksen og John Nielsen som begge fik indvejet 2kg fisk.
det blev også til et par enkle fisk over de magiske 200g som udløser point til champion pokalen, John Nielsen havde her den størreste fisk en rødskalle på 300g, hvilket udløste 20kr klubben så det var en pæn kilopris for den fisk
14/5-02013
Kyst tur efter hornfisk ved Frederiksund
7 Tobiser på tur en aften edm dejligt vejr. Alle var i godt humør og friske på at skulle fange forårets fisk (hornfisk) og vel ude i vandet kom den første hornfisk hurtigt på krogen, men de fleste formåde dog at slippe fri igen, da der ikke var meget vind kunne det høres over stor afstand at John schmidt havde landet en havørred :-)
men fjoren var nu ikke meget for at vi fravristede den sine fisk så det blev ikke til mange Hornfisk, dog lykkedes det John Nielsen af liste 4 horn ud af vandet samt en havørred, John Schmidt listede også 2 horn ud af havndet men Bjarne Henriksen nøjes med en enkel, bare for at vise at det var en hornfisketur vi var på, så alt i alt blev det til 7 hornfisk og 2 havørred, John'erne delte pulien da de begge fik indvejet hornfisk på 400g.
5/5-2013
kuttertur med jaws efter hornfisk
en dejlig søndag morgen lidt kølig men med blå himmel mødte 7 tobiser og to gæster ved Helsingnør nordhavn for at stævne ud med M/S Jaws efter forårtes fisk hornfisk.
det var nu ikke med stor held skipper sejlede ned ud for kronborg for at konstatere at strømen var for stærk sydgående for at der der ar hornfisk, så vi sejlede over på svenske siden for at se om de skulle være der, men desværre var de meget sprede og det lykkes kun at hive 10 hornfisk om bord, tilgængæld var der større held for nogen at hive torsk ombord,ca 35 Torsk kom med i land
Flemming var på Point jagt så han lande 4 arter  for at samle mange point :-)
Flemming fik en meget flot villing på 800g en knorhale en hornfisk og torsk, godt gået.
Nu var det jo en hornfisketur, der skulle lige findes en vinder af 20kr klubben og der var to der havde samme vægt på deres størresre hornfisk
Prepen Nummensen og Mikkel (gæst) havde begge landet en hornfisk på 600g og delte de 180kr der var kommet ind.
tillykke til de 2
 
1/5-2013
Geddetur til Utterslev mose
8 tobiser på jagt efter gedder fra mosen, i kampen om pokalen.
vejret var fint, og humøret højt.
der var dog ikke meget gang i gedderne, men Bjarne kom da cylkene med en fin gedde han havde fanget på eriks hemmelige gedde sted, dag erik selv var fraværende fra denne posion, da han havde Jesper med eller også var det omvendt, så de valget at stå anden sted en Erik plejer.
John Schmidt havde også dygtighed til at lange en gede,dog ikke så står som bjarnes
Bjarne fangede en fin gedde på 2.5kg mod John's gedde på 1.5kg
begge i fin stand

en god tur er vel overstået

2013-04-13 Salvadparken
8 tobiser på tur til Salvadparken hvor vejret var stille og disset
en smuk morgen med masser af fugleliv på vandet, samt en god portion fiskelyst.
Bjarne Andersen blev den dygtige lystfisker der vandt 20kr klubben for sin flotte havørred på 2,0kg. Der blev ikke fanget flere fisk. selv om Tobiserne lystigt kastede blik mod vandet.
Godt at se at så mange Tobiser har lyst til at komme på kysten.

Kyst tur til Sølager
4 tobiser på tur ud i det isfylde farvand
vejret var perfekt men fiskene gemte sig væk
så desværre blev der ikke fisk på denne tur. men humøret var højt
så vi satser på næste tur. og på en masse tobiser ved kysten
vel mødt 13 april på kysten

 

Kuttertur med Jaws fra Helsingør nordhavn

7 mand der tog af sted fra Helsingør, trods stærk vind og strøm var det en dejlig kold tur, men vi fik landet 6 torsk, Flemming Bonnesen fik den største på 3,7 kg godt gået

 

Hilsen Flemming

 

Indkadelse til generalforsamling i lystfisker klubben tobisen
mandag den 4. februar 2013
sted:

Farumhovedgade 54 Farum men indkørsel til P.Plads fra gammelgårdsvej nr. 1

Kl:19:00

dagsorden:

1. Valg af dirigent

2. Protokol og beretning

3. Regnskab

4. Indkomne forslag

5. Fastsættelse af kontingent

 

 

Årets sidste kysttur blev en tur til Liseleje Strand, 5 tobiser mødtes på P-pladsen I herlev, her blev det beslutttet, efter forslag fra Bjarne Henriksen at vi ville prøve kysten ved Liseleje.
vejret var med os kun lige en kort meget lille byge, men ingen fisk i det døde hav ved nordkysten,ikke meget liv i vandet, men ved indvejning viste det sig dog at Bjarne havde en Ørred med der lige kunne holde mål.
40cm og 500g.
så tillykke med den sidste filk der blev indvejet i år.
godt Nytår

 

Geddepokal tur 2 2012-10-12 utterslev mose
kun 4 tobiser trodsede vejret og tog på geddetur, og vejret så jo ikke for lågende ud.
regn fra morgenstunden øv øv
men det gjore nu ikke noget ved fiskelysten,og vel ude på fiskepladserne rundt utterslev mose lykkedes det da også at få bid, kort tid efter at Bjarne lige havde nævnt at han aldrig fanger noget når det er regnvejr så fangede Flemming sørensen en fin gedde på 2.5kg ikke længe efter bar der så bid hos John Nielsen som landene en gedde på 2 kg, Bjarne holdt sin stadistik på ikke at fange fils i regnvejr, Erik due havde en gedde med på 1,3kg da vi mødes på p-pladsen.
John og flemming havde genudsat deres fisk så de kan vokse sig fine store til næste tur.
 
fra fladfiske poka turen


 

9 tobiser i Hundested og vejret var godt, der blev fanget 40 fladfisk i alt.

Pokal mester blev Flemming Sørensen med en ising på 37 cm. Og nr. 2 blev Bjarne Henriksen og Johnny Rasmussen.

 

20.kr pulje blev delt mellem Flemming og Bjarne for en fisk på 500 gram

 

Omø 2012
12 Tobiser med på årets Omø weekend,
alle veloplagte til at fange fisk på trods af vejret.
der blev fandet mange små Ørred under mål samt et par fladfisk
Johnny fik udpejet en fisk og kastede sit blink ud for atg hive en fin ørred på 1,4kg 52cm
og denne fine fisk gjore ham til omø mester 2012

1/9-2012 Medet pokal tur 2
så kom Tobisen igang efter en lang sommerferie, og føreste tur gik til Lyngby sø. Turen var årest 3. medetur og 6 tobiser var mødt op for at kæmpe om titlen som årets mede pokal vinder.
Vejret var perfekt til mede fiskeri og straks vi var på vores vante pladser langs søen kom der også fisk på krogen, Martin Due *8 en sand mester til at hive store brasner ud af vandet fik hurtigt tømt vandet omkring ham for de eftertragtede fisk af en god størrelde, og gjroe det der med umliget for os andre at fange fisk der kunne tage kampen op. dog lykkedes det for enkle Tobiser at fravriskte søen enkle brasner i en størrelse der kunne måle sig med martins fisk, så 20kr. klubben måtte deles mellemMartin og Flemminmg Sørensen.
da de begge havde en brasen på 0,6kg
stærkt efterfulgt af Bjarnes fisk på 0,5kg.
Årets Medepokal vinder blev Martin Due med en samlet fangst på 8kg.
godt gået og tillykke til Martin
 
10/6-12 Medepokal tur 1
da første tur blev suspenderet på grund af mitter ved lyngby sø blev der afholdt en ny tur samme sted søndag morgen den 10 Juni.
Martin vandt første Mede tur,
mon der er nogen af deltagerne der vil skrive lidt om turen
 
GOD SOMMER
ses efter en forhåbenlig god sommer
8/6-12 kuttertur med Jaws
Årets fladfiske kutter tur skulle i år vise sig ar være den bedste fladfiske tur, i min tid i klubben, mange fladfisk blev hevet ombord ca 160 flade samt et par Torsk op  tl ca 3kg.
længest fladfisk blev landet af Frank schmidt som også havde sin søn med på tur, dog lod Frank ikke sin søn fange mange fisk (fy Frank)
tgeddeåokal tur 1 utterslev mose 8/5012
på denne smukke aften hvor 6 tobiser og en gamle ( ung kending af klubben Morten Nielsen), mødtes  på Pladsen ved mosesvinget sammen med alle dem der skulle på cykeltur.
sædvanden tro fordelte vi os på de pladser vi hver især plejer at så på, efter den bedste overbevisning om at vores personlige sted, er det bedste sted.
her er det jo lidt spændene havd der sker på de andre pladser, da man ikke kan se hinanden pga afstand., om der bliver fanget fisk. men så er det jo fint at Bjarne Henriksen skifter plads nu og da og kommer rundt på alle pladserne, og kan dermed fortælle om der er fanget fisk på de pladser han lige har været ved.
på aften blev der landet 3 gedder
Flemming sørensen en lille fyr på 800g john Nielsen landede en gedder på 1,7kg og Erik Due som ved hvor de store gedder er havde en med på 2.4kg ved indvejning.
Der var gavekort til John og Erik, og pulien gik også til Erik for største fisk
Kutteretur efter hornfisk 28/4-12
tur med jaws i øresund efter hornfisk og torsk.
11 tobiser på tur, vejret var fin, og skipper tager os over ved svenske kysten hvor hn sider der er mange små torsk, og efter lidt søgen kommer der da også torsk om bord, of efterhånden som formiddagen skrider frem og efter lidt sejlen frem og tilbage på de forskellige fiske steder ud  mellen helsingnør og helsingborg kommer der en del torsk på mange under mål, og mange lige omkring et kg.
kalle lykkede dog med en noget større torsk og kom med en fangst på ca 2,5 kg med dagens støreste fangst, og da der ikke blev fanget nogen honnfisk på turen fik kalle pulien for støreste fisk.
en typisk Tobis tur var igen gået over i historie,s glemmebog
 
Endnu en mærkedag i klubben.
i dag og det er ikke en Aprilsnar har Erik T Due været medlem af Tobisen, i 40 år, i den anledning mødte bestyrelsen op med en jubilæums gave samt mærke, der var gså blomster til fruen, man skulle tro at Erik viste at vi kom, han havde hele familien hjemme til lidt frokost, hvor der var dækket op på fiskenet, og med fiske servietter på bordet, vi blev  også budt på en lille en samt en bid brød, og dertil kaffe.
Erik viste os en flot hjemmelavet is fisker fiskestang.
Erik fortalte også om hans føreste tur med tobisen, som var en geddetur på Farum sø, og helt i klubbens ånd, blev der på denne tur kun fanget en gedde. efter 1½time forlod vi Erik og familien igen.
stort tillykke Til Erik med hans Jubilæum
Kyst tur til Rendebæk strand
9 Tobiser på kysttur til Rendebæk i håb om at fange en havørred eller 2.
vejrguderne havde lovet sol, men den blev væk i tågen, hvilket var, er vi sikker på, grunden til at der kun blev landet en flot havørred på 1,0kg. fanget af Flemming Bonnesen.
godt at se det der kan fanges fisk på vores kystture.
Kuttertur med m/s Jaws 10/3 2012
12 tobiser på øresund efter torsk. vejret var mild, og fiskene villige til at bide, 12 mand 40 torsk som hold mål, en hel del mistede torsk og så alle dem der skulle en tur i vandet igen for at vokse sig store.

Alt i alt en dejlig formiddag ud for kobberværket, alle kom hjem med fisk, størest var den Jesper fangede men skar op inde indvejning og forærede den væk så den blev ikke vejet, støreste indvejet fik var John  Schmidts torsk på 2,3 kg, som derved indkasserede20kr.  pulien

 

2012-02-25 kysttur
Årets første kysttur gik til Bramsnæs vig, 4 tobiser tog på tur på Kysten.
Vejret var flot men meget blæsende, men i bramsnæs vig stod vi i læg med vind i ryggen,
Johnny og Bjarne H. mærkede fisk og Bjarne havde også en med ind der ikke holdt mål, ud over det fine vejr, blev vi forgudet med ind til flere rowfugle, vi så Tornfalk, musvåge og ikke minds en skrig ørn, svævede over hovdet på os.
Selv om fangsten ikke var af de store, så var det en dejlig tur, og vi håber at se flere tobiser på næste tur på kysten.

E n god historie??. En fisketur til ishøj d. 5-12-11. fra kl. 07:45 til  15:15. Fangede en ørred kl.15:00. 60 cm. 2,2 kg. (bill.) Det er da en god historie.

 

Kan Tobisen`s fiskere have en god jul og et godt nytår. Vi ses på kysten i det nye år. 

 

Mvh.bjarne

 

Kuttertur 26/11-11
Årets sidste tur var med Jaws en kuttertur på Øresund efter Torsk
først sejlede vi over til hven ogfiskede nord for hven uden den store held,
efter et stykke tid, sejlede vi over mod Skodsborg og fiskede, her var der beder held med  fiskeriet, alt i alt blev der nok fanget 25 torsk af tobisens 10 medlemmer der var med på turen, største fisk var på ca. 4 kg af både Ejnar Nielsen og John Schmidt. som delte puljen.
 
Glædelig jul
og
Godt nytår
til alle

 

Kutterrtur M/S Jaws 29/10-2011
9 tobiser var på Øresund for at fange fisk, morgen stunden bød på tæt tåge og kold fugtig luft, vel over d ven som ikke kunne ses begyndte fiskeriet efter sild og der kom hurtigt et par stykker om bord dog i meget ringe størrelse, og kun i fåtal, der blev flyttet en del rundt så en masse sejltid for at finde nogle større sild, der var på ekkoloddet masser af fisk men de var ikke bidelysten. og det blev ikke til mange fisk størst var en Torsk på 500g som blev fanget af Erik Friis, Niels Vand fangede en bette makrel Flemming Bonnesen hen et par hvillinger ind men størrelse var der ikke på fiskene så vi håber på beder held på næste tur

Geddetur 2 til Utterslev mose (pokal tur)
5 tobiser der var i mosen for at fiske gedder, synd der ikke var flere men, det var dejligt vejr og Bjarne Henriksen er den nye gedde konge og Bjarne Andersen fik en brasen på 600gr. så han må være brasse konge af mosen

 

Hilsen Flemming

Fladfiske Pokal tur til Hundested Nordhavn
som det er når tobisen tager på tur så var det et fantastisk vejr,
vel ankommet til havnen blev der lige sludret om løst og fast inden de fortrukkenden pladser blev indtaget, yderes på molen kunne det ses at der blev hevet fisk i land og de der stod inde bag ved amatørlystfiskernes klubhus omrokerede og fandt nyde pladser i håbet om at der ville være beder held længer ude Bjarne Henriksen forblev dog trofast på sin plads  hvor han havde haft helt til at lande en pæn stor ising,
Ejnar Nielsen valget at fiske inde i selve havnebassinet hvilket der skulle vise sig at være et klogt valg da han landede den største fladfisk en skrubbe på over 1 kg så vidt jeg husker.
flere valgte at prøve lykken inde i havnebassinet og især kalle havde hel med denne manøvre og landene en hel del flade op den konto
årest Fladfisk pokal vinder blev Ejnar Nielsen med sin havnebassinet fladfisk.

Flere Billeder
Omø 2011
iÅrets forlængede Weekend tur til Omø.
igen i år to Tobisen til Omø for at fange havørred og hvad der ellers kunne komme på krogen, og allerede på første dagen var der fin gang i fiskeriet især på Ørespidsen var der bid og her landede Frank Schmidt
den første havørred der holdt mål og jo en mere dog ikke stor nok.
samme sten landede Bjarne også en havørred der holdt mål
det skulle sener vise sig at være en vinderfisk da de efterfølgerne havørreder der blev fanget ikke helt hold mål
Billeder fra turen
 

40Års Jubilæum i Klubben
Fredag den 1/4-2011 havde Bjarne Henriksen 40års Jubilæum i lystfisker klubben Tobisen, i den anledning troppede bestyrelsen og revisor op for at overrække jubilaren en gave bestående af 2 flasker rødvin og et kort vedlagt 500kr
Erik Due havde telefonisk aftalt med Bjarnes Kone at vi kom forbi ude Bjarnes viden, og han var også noget overrastet over at se bestyrelsen troppe op uvidende om at han havde jubilæum den dag
på klubbens vejene ønskede vi ham et stort tillykke med dagen

 
Kuttertur 12/3-2011
M/S Jaws
13 Tobiser var med på denne tur og allerede fra morgenstunden var vejret med os, for det takker vi der fiskede, tur udvalget.
Vi sejlede ud Fra Helsingør Nord havn og sejlede Nord på langs kysten ca. 30 minutter og her fiskede vi så hele formiddagen.
der blev fangent rigtigt mange torsk i størrelsen 1kg til 4kg.
samlet blev der ombord fanget 187 torsk. og vores medlemmer stod for halvdelen. største Fisk der blev landet på skibet var en 7kg's torsk dog ikke en af klubbens medlemmer der var så heldig.
John Nielsen fangede en Torsk på 4,1 kg som var den største af den vi i klubben fangede, Bjarne kom lige efter med en på 4.0 kg
John N landede 14 torsk John Schmidt hev 11 stk. om bord, og så der ned af til Ejernes ene Torsk. Kalle som ikke plejer at fange Torsk på kutter turende havde skiftet sin fiskestang ud med en ældre model hvilket sikker var skyld i at han kom til at lande en 8 stykker og lod nok lige så mange hoppe af krogen igen.
 
Kære Tobiser
så har tobisen været i vandet for første gang i år, og årets første kyst tur gik til Munkholm broen hvor 4 tobiser trodsede kunden og isen på vandet.
 

                                                                                           2010

POKAL VINDER 2010  
CHAMPION POKAL:                         Flemming Sørensen

GEDDE  POKAL:                                Flemming Sørensen

MEDE POKAL:                                   Flemming Sørensen

SKRUBBE POKAL:                             Flemming Bonnesen/Bjarne Henriksen

MEST POINT GIVENDEN FISK:      Ib Kildelund  7,2 kg                                           

OMØ MESTER:                                  John Nielsen

JUNIOR POKAL:

20/11-10 M/S Jaws

Årets sidste klubtur var en tur på Øresund med det gode skib Jaws. vejret var perfekt inden vind og ca 10 grader hvad mere kan man forlange i november. jo en flok tobiser der fanger fisk og det blev der, en masse sild blev hevet ombord og et par torsk blev det også til.
den største blev ganget af Peter en fil Torsk på 2.6 kg og dermed blev Peter belønnet med vores 10kr, klub for største fisk
Formand John Schmidt takket for året og ønskede alle et godt Nytår inden vi gik hver til sit. 

lørdag 09-10-10 i Utterslev mose
7 tobiser  var på årets anden gedde pokal tur
Den største gedde på 2,6 kg blev fanget af Flemming Sørensen og er den nye geddemester, nr. 2 blev Bjarne Henriksen med en på 2,08 kg. synd at der ikke var flere tobiser

Skrubbepokal tur 2010
hundesten havn nordmole

 I År var der to vinder af skrubbepokalen  Bjarne Henriksen og Flemming Bonnesen, der landet ca 10 fisk, de 2 største var på 500gr. vejret var nogenlunde, Erik due fik en havørred, men den var for lille og Niels legede krabbefisker.

 

Hilsen Flemming

Omø 2010 17/90-19/9 2010
årets omøtur blev en noget blæsende affære med kraftig vind fra vest og pæn store bølger.
men det forhindrede nu ikke at tobiserne fik fiskede men da det jo var vestenvind så blev der fisket på østkysten af Omø
der blev fanget en del små havørred under mål samt 3 flade. året bød ikke på hornfisk det vil sige at Bjarne Henriksen fangende en på 10-15 cm og nåle tynd.
John Nielsen hvad dog held til at fange en fin havørred på 1,5 kg og blev dermed Omø mester 2010 med ret til at bære sten og hat
 

Kuttertur med jaws 11/9-2010
8 tobiser var med på denne tur hvor der blev fanget mange sild og torsk
John Schmidt lage ud med at fange 5 torsk inden der var andre der fil lyst til at lande torsk John Schmidt fik i alt 7 torsk.
men Ib Kildelund fik nu den flotteste og største Torsk  7.2 kg  vejede den  flot fangst
desværre glemte Flemming at tage billeder af den flotte fisk
 
Geddetur1 18/5-2010 Utterslev mode
rapport fra turen og kender jeg ikke til ud over at Johnny fangede en gedde på 1.5kg
Hornfisketur 5/5-10 i fjorden ved Frederikssund
6 tobiser mødte op ved p-pladsen i Frederikssund for at fange hornfisk der er dog en i klubben som ikke kende forskel på havørred og hornfisk, på unde en time fangede jeg 3 hornfisk mens Johnny fangede 4 stk. havørred. Bjarne Henriksen tillod sig selv en enkel fejl og nøjes med at fange en havørred og lidt horn nåå ja Johnny havde da også en enkel horn med ind resten lod an slippe fri
men der var dog tobiser der  havde forstået at det var en hornfisketur så John Schmidt fangede den største hornfisk og løb dermed med puljen tillykke med det 
Kuttertur med Jaws den 1/5-10
11 tobiser på hornfiske tur. fra morgenstunden blev det bestemt at 5kr klubben skulle gå til den største hornfisk hvis en sådan blev fanget, og det blev der.
i alt blev der fanget
16 torsk 7 hornfisk 1 ulk og sild.
Ejnar Kock fangede den største hornfisk og løb dermed med sejen. Flemming Sørensen fangede den største Torsk 1.9 kg mod John Schmidts torsk på e.7 kg.
John Nielsen fangede en ulk på 400 gram en flot fisk.

Kyst tur den 17/4-2010
turen gik til kongsøre næbbe det vestlige hjørne af isefjorden. 6 Tobiser og en gæst havde trodset blæsten og var taget på kysten for at fange fisk. stedet var fantastisk flot natur god vand og ja fisk var der også, Johnny fangede den første og største en havørred på 700g 45 cm, Bjarne Henriksen fangede 2 under mål og Bjarne Andersen fik vist også en under mål og gæsten fik også en

Velkommen til år 2010 godt nytår til alle
Kysttur 7/11-09
Foto
Årets sidste tur på kysten blev en god tur til nordkysten ved Vejby lige ved høfderne.

Vi var 7 tobiser der var mødt op denne herlige morgen hvor vejret var lun og dejlig.
 og humøret var højt og optimismen stor i troen på at der var en god fisk der stod og ventede på at blive fanget.
John Schmidt havde midt på formiddagen fanget en lille bitte

 havørred som han så gemte i sit fangst net til der kom vidner forbi der kunne se at af han havde fanget en fin fisk og efter at Bjarne H havde taget et billede af vidunderet blev den sat på fri fod igen med besked om at vokse sig stor.
Bjarne Andersen havde også heldet med sig og fil en fil lille havørred på krogen som blev sent af sted med samme besked.
Johnny Rasmussen lagde også ud med en lille fisk der fik en lidt anden besked med på vejen, nemlig at svømme ud efter storebror,
hvilket der er noget der tyder på at den gjorde da han kort til efter fanget storbror en fil havørred på 860g og knap 50cm
turen stoppede efter aftale kl. 11:45 hvor der var indvejning dette var jo hurtigt overstået.
her efter blev der ønsket god jul og godt nytår til de der ikke skulle med på kutter tur den 21/11-09
Vel mødt på kysten i 2010 med ønske om at se rigtig mange Tobiser på disse ture

 

Hvorfor mon han ser så sur ud hav fik da en fisk

Geddetur2 10/10-09
Foto

Sædvanen tro gik denne geddetur også til Utterslev mose, 5 tobiser var mødt op for at gøre dagens fangst, Flemming S kom kun for at fortælle at han ikke kunne fiske på dagen på grund af Vagt, så han kom kun for at afledere gavekort og vægt.
vejret vat nogen lunde og humøret fint og gederne nappede med det samme efter mit blink en Samba og i hver kast kunne jeg mærke at der var noget efter den, i 6 udkast slog gedden til og snuppede blink og line i et eneste hug, ( så kan man bare huske sine forfang), resten af dagen mærkede jeg ikke mere til fisk,

Bjarne Andersen Fangede lidt før lukketid denne flotte gedde men nåde ikke at komme tilbage til indvejning i tide til at deltage i kampen og gavekort og pokal.
Det gjorde til gengæld Bjarne Henriksen med denne Gedde som indbragte gavekort og 10kr klub gevinst

Til næste år vil vi opfordre flere Tobiser i at deltage i kampen op Geddepokalen

Fladfisketur Hundested havn 26/9-09
 
Johnny er blevet pokal vinder af fladfisk med en flad på 46cm og 0,8 kg
nr. 2 blev Niels Vand tillykke til dem begge
Vi var 11 mand fra tobisen i Hundested
som tilsammen fangede ca. 12 flade.
 vejret var nogenlunde det blæste lidt.

 

 

 

Omø 2009 18-20/9-09
12 tobiser og to gæster var med på vores tur til Omø , i år var det 10 gang at der blev afholdt Omø weekend.
vejret var perfekt og fiskene bidelysten dog var de fleste under mås og måtte sættes tilbage i havet så de kunne vokse sig store og flotte
en havørred over må fandt dog sin vej forbi en tobis krog og blev landet af vores formand John Schmidt


 

Se Fere foto klik her

Kuttertur 12/9-09
En herlig Lørdag med masser af fisk sol og varme. 11 tobiser på havet med M/S JAWS.

Der gik ikke lang tid fra at skipper havde ringet til fiskeri og til at de første sild blev landet på dækket og torsk kom der også en del af lige fra helt små torsk og til dagens skøreste på 7kg. og resten af året skal jeg så høre på Flemmings historie om at jeg tyvstjal den fra ham at den hoppede af hans pirk og svømmede over i mig grej (han kan bare bruge noget fisken kan lide), der blev også fanget en del Makreller på en 600-700 gram stykket samt store hornfisk . som jagtede sild.

Alt i alt en rigtig god tur

Mede tur 2 29/8-09 Lyngby sø

Vi var 3 friske tobis fisker der mødte op ved nybro, John Schmidt-Bjarne Henriksen-Flemming Sørensen vejret var solskin og ingen regn, det var synd at der ikke var flere, men den dejlig fisketur, med masser af fisk.

Ny medemester blev Bjarne Henriksen og nr. 2 blev John Schmidt og nr. 3 Flemming Sørensen

Kyst tur Rende bæk 10/4-09
denne tur ved jeg ikke noget om så hvis en af deltagerne vil skrive om turen og sende det til mig vil jeg ligge det ud her


Lidt forhistoriske billeder fra det forrige år tussende 

GENERALFORSAMLING 2009

Indkaldelse til Generalforsamling i lystfiskerklubben Tobisen
MANDAG 09-02-09 KL 19.00
sted er sendt på mail

 

Godt nytår til alle tobiser. jeg håber vi får et godt fiske år hvor mange af medlemmerne kommer ud og fiske, det er vigtigt at støtte op om turne så vi kan få nogle sjove ture med mange fangster
både på kyst og på båd kom og vær med til at gøre vores ture til noget særligt
kom og deltag i fællesskabet
godt nytår og tak for det der er gået

Kuttertur m/s Jaws 15/11-08
Årets sidste tur var på Øresund efter torsk i og sild,
og selv om vejrguderne havde lovet en hel del blæst på dagen, ja så trodsede 13 tobiser og en gæst dem og tog på vandet.
vi sejlede over bag hven tæt op af svenske kysten. og straks kom der små sild på krogen men ikke noget at råbe hurra for, men lidt efter lidt blev kurvene fyldt mere eller mindre op med sild i små og større størrelser, enkle på over 300g et par hvillinger af de små kom også på krog, den mindste på ca. hele 5g og så op til ca 200. ikke rigtigt noget at prale med så det blev da også besluttet at 10kr puljen ikke ville blive udbetalt til sådan småkravl. der blev dog kæmpet med større modstand dog ikke fra havet men fra himlen, hvor fra et dyk efter sild på krog gav stor moro for os andre om bord .
Da John Schmidt besluttede sig for at der skulle fugl på bordet i stedet for fisk, så en god kamp med tjaaa om det var Bøje eller Kaj det ved jeg ikke. men den bed fra sig, så John havde bid på flere måder.
Dagens Billeder

Alt i alt en god tur. og et godt fiske år

 

Dagens foto
Nakkehoved den 8/11-08
6 tobiser deltog i årets sidste kysttur, og selv om det var planlagt at vi skulle til Vejby strand, ja så kunne vi ikke lige finde et egnet sted hvor vi også kunne komme til at parker biler og efter den del kørende rundt i den gamle tobis stil besluttede vi os for at køre til Nakkehoved et sted hvor klubmedlemmer tidligere har gjort  deres lykke med hensyn til at havørred,
Bjarne Andersen havde en lille havørred oppe af vandet men den vil lov at svømme igen.
Bjarne Henriksen havde set Multer og andre fisk i vandet dog uden at få dem på krogen.
så da tuen var omme måtte vi køre hjem uden fanges men efter en dejlig tur med godt vejr
dagens billeder
 

Sååå stor

Sagde du så stor
Geddepokal tur 2 18/10-08
På slaget 07:00 var der ankommet 5 tobiser og 5 over besluttede vi at det var tid at fiske og i det sammen dukkede turformanden op.
og straks drog vi af sted til vores favorit pladser  ved Utterslev mose
dog var der pladser der var nedlagt så nye pladser måtte afprøves 
og alt mens man står der og gøre klar til fiskeri kommer joggerne jo lystigt forbi med et godmorgen og et smil, hvilke jo kun kan give en godt morgen humør.
nå det er jo fisketur  så i med snøren i forsøget på de grønne fra dybet, men der var ikke meget spræl at mærke, så John og John gik på vandring rund om mosen for at udforske nye pladser og vi fandt da også en sted der kunne have været perfekt hvis bare der havde været fisk, men heller ikke her var der bid på krogen, så ud på stien igen på en mindre vandretur vider rundt mosen, men efter en stund ikke at have fundet den næste afmærkning vente vi om og begav og på vej tilbage til første plads for igen at prøve lykken der med samme resultat som tidligere på morgen så vider til næste plads hvor Flemming ville fiske, men her mødte vi i stedet den sidst ankommen tobis Bjarne A sammen med sin nevø og han havde mærket fisk dog var den ikke kommet på land men løbet med hans woppler .

Her forsøgte vi så også lykken dog uden held, og da klokken så var blevet knap 11 pakkede vi sammen for at tage tilbage til P-pladsen for at se hvad de andre havde med.
Bjarne H, Johnny og Flemming havde lige som vi, ikke mærket noget men Erik Due havde sædvanen tro en Gedde   en flot en på 3.4kg tror jeg den var men vil blive rettet når jeg kender den rette vægt.
så Erik Blev dagens vinder af 10kr samt Gavekort. men det er nu ike nok til at slå Bjarne H's Flotte gedde på fra foråret på 7kg. så Bjarne bliver Geddepokal vinder 2008 tillykke med det
Link til dagens Billeder


Fladfiskepokaltur2008
Hundested havns nordmole er det sted hvor vi i de sidste mange år har afholdt vores årlig skrubbe pokal fight.
10 tobiser trodsede blæsten og mødte op til kampen om pokalen, og selv om vi alle var enig om at det blæste for meget fra nord til at vi ville fange nogle fladfisk på dagen gjorde vi nu forsøget alligevel.
Og der gik ikke lang tid inden de første flade havde bidt på dog et par undermåler til at begynde med så de fik en ny chance i havet.
der blev fanget mange skrubber og lidt rødspætter, men Flemming Sørensen havde det rette held på dagen og landede en flot pighvar på 1,1kg og 47cm lang og dermed årets pokal fladfiske næststørste fisk var John Nielsens skrubbe på 39cm tæt fult af Ejnar Nielsens Rødspætte på 38cm.
I alt blev der vel landet omkring 20 flade så godt gået på en så blæsende dag med en meget stærk sidestrøm der nærmest flåede ormene af krogende
DAgens billeder
Fladfisketur 041008
Omø tur 2008
Så har der atter været uro på Omø, tobiserne var der igen. 14 håbefulde tobiser  samledes som sædvanlig ved færgen. Som sædvanlig var der en bil der kom i sidste øjeblik. Det er jo ikke den samme hver gang, så i år var det Bjarne og Henrik der kom drønende og lige nåede broklappen før den blev hævet.  Men det hævede kun humøret, så havde vi de første at grine af.

Bjarnes Havørred på 2.4kg
fanget på forunderlig vis på Omø
et stort tillykke

Bjarne med den legendariske Omø sten om halsen som tegn på mesterskabet

Mede tur
tjaaa det.
jeg mangler at høre om denne tur.
Ud over at der blev fanget denne sumpskilpadde så ved jeg ikke mere om turen

Kuttertur 13/6-08
turen var lagt som en fladfisketur hvor vi havde leget hele båden,
der var fin tilslutning fra klubbens medlemmer, og med hjælp fra gæster fil vi fyldt båden helt op.
vejret var nogen lunde ikke meget vind men dog en del skyer og med regn i horisonten hele turen igennem.
der blev fisket ud for Skodsborg og ned mod strandmøllen ca 1sømil fra land og med driv til midt ud Øresund.
der blev fanget rigtig mange fladfisk(40-50stk), både skrubber, rødspætter og isinger samt et par torsk.
Det var fra turens start besluttet at længste fladfisk skulle løbe med 10kr klubben, og det blev så Flemming Sørensen med en skrubbe på 44cm (1.0Kg)
se stillingen for foråret

 

Medetur1 3/6-08
8 Tobiser møde op til kampen om medepokalen, vejret var rigtig fint med blå himmel og høj temperatur, et rigtigt medevejr,.
Men fiskene havde nu mere lyst til at sole sig end at bide på og det gik da også en del langsom med at få hevet fisk i land. Og alligevel blev det til et par flotte fisk sammen med alle de meget små fisk der blev landet og lagt i net.
Flotteste og største fisk blev en Aborre på 700g fanget af John Schmidt

Geddetur til Utterslev mose 13/05-08
Endnu engang gik vores første Geddepokaltur til vores favorit sø/mose og en del Tobiser mødte op lidt efter lidt lidt uenig om mødetider men kl. 18:00 var alle der ville være i gang med fiskeriet og der gik ikke længe inden jeg selv havde et godt hug og med en Gedde på krogen som blev landet, længe så det ud til at dette skulle blive den eneste gedde på dagen, men heldigvis kom der da en mere og hvilken en, Bjarne Henriksen landede en flot gedde på 7kg, den største i nyere til i klubben godt gået Bjarne


 

Kyst tur  12/4-08
turen gik til Marbæk strand hvor Johnny sagde at der ville være fisk,
en fur der ikke var så besøgt af klubbens medlemmer, men mon ikke denne fisk på 820g som Johnny fangede kan få et par stykker ud næste gang der er kyst tur.

Kuttertur 1/3-08 M/S Jaws
DET VAR JENS-MICKAEL SIMONSEN DER FIK DEN STØRSTE TORSK  6,2 KG PÅ TUREN VI VAR 16 MAND

 

Kyst tur 9/2-08
Årets første tur blev en tur på kysten ved Munkholm broen
6 tobiser trodsede vejret og mødte op henholdsvis i Herlev og dem der boede, tætter på broen mødte der. John Schmidt, Bjarne Henriksen, Erik Due og John Nielsen mødtes kl 7:00 ved P-pladesen i Herlev, Ejnar Nielsen og Johnny Rasmussen kørte direkte til broen.

Humøret var højt og forventningerne store, Vejret var jo fint dog lidt koldt da man jo står i skygge af de store træer tæt ved bredden. Der blev fisket lystigt på Begge sider af Broen, og joooow Fiske var der da siger Ejnar, han havde da ørred på en kæmpe på 3cm samt en stejler på nogenlunde samme størrelse, men dem holdt han for sig selv.

Så da klokken blev 12, ja så var der ingen der havde fanget noget der kunne vejes ind, ingen havde mærket noget, men turen var nu god alligevel det var jo i gode venners lag
vel mødt på næste tur

24/1107M/S Jaws
Årets sidste tur var en kuttertur på ørresund med m/s Jaws
vejret så lovende ud da vi kom over til Hven var der havblik og blå himmel dog en anelse kold. men det tager jo ikke modet fra en lystfisker og 10 stk. tobiser var mødt op til denne årets sidste tur. Ejnar Nielsen sørgede for at vi ikke frøs ved at komme rundt med gl. dansk og lidt efter lidt blev der landet sild først nogle små gnallinger men efterhånden kom der pæn størrelse på dem, nogle over 300g, ikke ringe for en sild. op af formiddagen kom der også Torsk om bord samt et par hvillinger den største fisk blev landet lige inden skipper ringede turen af det var Ib med en kæmpe Torsk på hele 1000g og dermed løb han med de indsamlet 100kr for største fisk. Ejnar Nielsen og Jan Bossen havde begge hvilling på 200g og 400g John Schmidt en torsk på 600g og John Nielsen en torsk på 900gr

POKAL VINDER 2007
CHAMPION POKAL    JOHN NILSEN
GEDDE  POKAL           JOHNNY RASMUSSEN
MEDE POKAL              BJARNE  HENRIKSEN
SKRUBBE POKAL       ERIK FRIIS
MEST POINT GIVENDEN FISK JOHNNY RASMUSSEN
OMØ MESTER   JOHN SCHMIDT
JUNIOR POKAL   O

 
Kysttur 10/11-07
Årets sidste kysttur gik til stævns klint et rigtigt fedt sted at stå og nyde det gode vejr i læ af klinten og med udsigt over Østersøen. desværre var der ikke nogen at de 5 som var mødt op til denne tur der havde heldet med sig til at fange fisk, men så kunne man jo nyde den smukke natur vi var omgivet af.
 
Geddepokal tur 2 20/10-07 Utterslev mose
Denne kolde morgen med rimfrost i græsset, var det tid til at kæmpe om en af de eftertragtede pokaler i klubben, nemlig geddepokalen.
På den første tur var det jo Erik Due der tog en gedde på 1.8kg og lå til at vinde pokalen hvis ikke der blev fanget noget større på dagen.
8 Tobiser var mødt op for at tage kampen op. Og efter at være taget ud til hver vores favoritsted blev fiskeriet sat i gang, ikke længe efter Ringede Johnny om en gedde på 72cm og ville vide hvad han skulle gøre, veje, måle og et billede det var svaret så kunne gedden sættes ud med det samme.
Der blev fanget en hel del gedder på turen og den største blev så en gedde fra Johnny på 3,6kg dette er så også den mest point givende fisk der til nu er fanget i år. Godt gået.
 
Stillingen lige nu 6/10-07:
Fleste Point som det ses John Nielsen,

mest point givende er Bjarne Andersens Torsk på 4.8kg
 

John Nielsen 1820
Flemming Sørensen 1600
John schmidt 1335
Carl  Westergård 720
Bjarne Andersen 620
Preben Nommesen 485
Ejnar Nielsen 455
Erik T Due 370
Frank Schmidt 345
Jan  Bossen 325
Rene N Stegemann 315
Bjarne Henriksen 250
Martin Due 235
Ejnar  Kock 235
Ib Kildelund 175
Erik  Friis 90
Flemming Bonnesen 0
Jens-m-Simonsen 0
Peter Andersen 25
Jesper Helstrup 0
Robert Petersen 0
Jesper Due 0
Johnny Rasmussen 0
Peter  Wolff 0
Daniel  Refsing 0
Peter  Møinichen 0

Kuttertur 061007 fra Vedbæk

 

Denne dejlige lørdag formiddag tilbragte jeg i gode venners lag på Øresund, i alt var vi 10 tobiser af sted med det gode skib m/s jaws.

Og det blev ikke nogen dårlig tur for mig, kort efter første ring med klokken og pirken ca 15 m ned i vandet ja så var de første sild der, dog ikke de store sild, men der gik ikke længe inden de lidt støre sild fandt vej til mine kroge.

Efter ca en times tid bed der torsk på og tror jeg nok både Frank og jeg havde bid på samme tid for han kom ned agter for at vise at han havde Torsk med sild i mund og det samtidig med at jeg lige havde landet min første torsk, der gik ikke længe inden Flemming også ville være med på bølgen og hev sin første Torsk i land og dette skulle med selvfølge være større end dem vi andre havde, men dette kunne jeg ikke lade være øver hørig og landede straks en fin torsk på 4kg dagens største skulle det vise sig, Flemming landede endnu en torsk dog af mindre format og jeg hev lige 2 mere op den ende af dem godt 3 kg (ikke ringe når jeg selv skal sige det) og så kom der lige med et liv i min line, en fin makrel på 700g ville også være med så den hev jeg lige inden borde til de andre fisk i min balje.

Som tidligere skrevet var den største torsk min 4kgs så jeg løb også med 10kr kassen (mange fisk og penge i lommen hvad mere kan man ønske sig at en god lørdag med vennerne i tobisen

Næste tur med Tobisen er lørdag den 13 vores Fladfiske pokal tur husk at sætte kryds i kalenderen og med jer til hos Flemming eller undertegnet
Knæ og Bræk
John Nielsen

Omø tur 2007
Det var en utrolig god tur men lidt blæsende. Fredag aften var den dag der blev fanget mest på. Der var en del små ørreder på max 37 cm og så lidt små hornfisk.
Martin Due havde nok det bedste hug, efter hvad han selv siger men den var for pæn så den fik lov at løbe igen.
Så OMØ mester blev John Schmidt med to hornfisk på ca. 300g "snøft". Det udløste en omø nål og en pulje på 280 kr.
Kuttertur på sundet med M/S Jaws 1/9-07
Desværre var tilslutningen ikke ret stor til efterårets første tur på sundet, kun Flemming Sørensen, John Schmidt og John Nielsen var med på denne forrygende tur med masser af fisk til alle 3 Tobiser 37 torsk 3 makreller og alle de sild de gad have, hvilken en tur vores medlemmer er gået glip af. Flemming fangede  flest Torsk 19 i alt samt en makrel, John Nielsen nøjes med 10 torsk og to makreller, John Schmidt landede 8 torsk. Da vi kun var taget af sted tre Tobiser droppede 10kr klub men både Flemming og John Schmidt skulle have delt en sådan da de begge havde en torsk på 3.5kg John Nielsen måtte nøjes med største Torsk på 3.3kg, makrellerne lå fra 0.1 til 0.5 kg ikke de største der er set men dog makrel, de sild der blev hevet ombord havde en fin størrelse,
 
   
Medetur2 250807
her var ikke den store tilslutning til fisketuren, kun 5 tobiser var mødt op for at tage kampen op med Bjarne
John Schmidt, Erik Due, Johnny Rasmussen, John Nielsen og så Bjarne Henriksen.
Det blev ikke til de store fangster største fisk blev landet af Bjarne Henriksen en suder på 0,6kg og så et par karusser på ca. 0,2kg samt en del skaller  Bjarne havde samlet størst vægt igen og bliver dermed medekonge 2007
 
 
   
Kuttertur 150607
Forårets sidste tur var igen en tur på Øresund efter fladfisk  og som vi plejer sejlede vi over og lagede os i læ af Hven. denne gang på vest siden da vinden var i øst.
desværre var der rigtigt meget tang og anden møg i vandet så det var ikke så nemt at få de flade på.
men lidt efter lidt kom der da gang i fangsterne. både småtorsk og flade fandt vejen til vores kroge,
men den helt store fangst kan vi ikke prale af på denne tur. Efter at vi var kommet i havn igen forslog skipper at vi lagde vores fladfisketur i maj når skibet lå i Helsingør og kombiner det med hornfisketuren, og så gå efter sommertorsk på denne sidse tur inden sommerferien.
Inde på P-pladsen var der indvejning og udmåling af fladfisk.
Flemmings søn blev vinder af 10kr klubben for den største fladfisk.
Et stort tillykke til ham for dette.

Klubben Ønsker sine medlemmer en god sommer og håber på stor deltagelse på de kommende ture

 

John Nielsen 950
Flemming Sørensen 920
John schmidt 855
Carl  Westergård 695
Bjarne Andersen 595
Preben Nommesen 460
Ejnar Nielsen 455
Erik T Due 370
Henrik Menzsler 360
Jan  Bossen 325
Rene N Stegemann 315
Ejnar Kock 235
Martin Due 235
Frank Schmidt 230
Ib Kildelund 150
Erik  Friis 90
Bjarne Henriksen 80
Peter Andersen 25
Jens-m-Simonsen 0
Robert Petersen 0
Jesper Due 0
Johnny Rasmussen 0
Flemming Bonnesen 0
Peter  Wolff 0
Daniel Refsing 0
Jesper  Helstrup 0
Peter Møinichen 0
   
Medetur1 Bistrup 7/6-07
7 medlemmer var mødt op for at kæmpe om pokal poin på denne første af to ture og muligheden for god fangst var til stede hvad vejret angår. Og som altid når vi skal begynde fiskeri skal der lige snakkes om hvor længe der fiskes til, her blev vi enig om at fiske til kl 9:30.
Nu var det så med at finde de bedste steder af fiske og hver i sær havde sine steder og fiskeriet begyndte, selv lagde jeg ud med en flot Suder som første fangst, det var tydeligt at høre fra alle at der kom fisk i nettet Flemming og jeg syntes det var synd at Bjarne skulle stå helt alene og hive alle fisk op så vi flyttede over til ham og hjalp ham med at fylde fisk i net, det var nu mest Flemming der havde held til at stjæle fisk fra Bjarne ved brug af sammes madding, Kl 9:30 blev i enig om at fortsætte til 9:45 hvorefter at der ville være indvejning,
her skulle det vise sig at det ikke havde hjulpet at fravriste fisk fra Bjarne da han havde fanget størs vægt og dermed har lagt sig i spidsen i kampen om den eftertragtet pokal.
Så var der jo også Kampen om største fisk, og her skulle det vise sig at der var kamp op titlen da Både Martin Due og jeg havde en suder på 700g og med samme længde, så derfor blev 10kr's puljen delt i to lige dele.
alle havde en god fangst på dagen og kampen om pokalen er stadigvæk åben.
   
Gedde Pokaltur1 Utterslev mose 14/5-07
Ikke alle havde læst at mødetiden var kl 17:30 men alle nåde da at være med fra start 9 tobiser i alt ville prøve lykken i Utterslev mose og efter en hurtig hilsen på de sidst ankommende fordelte vi os rundt på de pladser vi plejer at benytte, nå ja Bjarne cykler jo rundt og tester alle pladserne men på dagen uden held.
Og da Bjarne Henriksen kom forbi hvor Flemming og jeg selv stod havde han kun at berette at det så sløjt ud med gedder da han ikke havde mærket noget på sin samba (kan jo være Gedderne ikke var i danse humør den dag).
På plade18 hvor Flemming og jeg stod var der godt gang i svømmefuglene Ænder med ællinger traskede rundt lige om fødderne på en uden at være bange for os, lidt importerende, Gæs med storfamilie svaner uden svællinger og mange andre fugle kom forbi, så det var bare med at passe på hvor man smed sit grej i vandet. Lige før lukketid mærkede jeg noget på mit blink men inden jeg nåde at kaste ud igen havde Flemming kastet ud hvor jeg sagde jeg jeg havde mærket fisk og vupti så havde Flemming Gedde på krogen.
En fin lille Gedde på 1.7 kg. og 60cm lige nok til at tage med hjem. Der skulle være indvejning klokken 21:30 på P-pladesen lige ved plænen hvor vi altid mødes til Geddefiskeri. og lidt efter lidt ankom tobiserne her viste det sig at holde stik med Bjarnes forudsigelse med at der ikke var gang i den på dagen men sædvanen tro kom Erik Due med sin gedde til indvejning og den var lige nummeret større en Flemmings 1,8kg og 64cm i længen, John Schmidt havde også haft gedde på land men måtte genudsætte den da den var under de magiske 60cm  men en Gedde på 1.5 blev noteret til point tavlen da den jo overholder mindste mål for gedder generelt.
10kr klubben blev overrakt til Erik for største  Gedde samt et gavekort til sportsdress, Flemming Sørensen fik ligeledes et gavekort til samme sted for sin Gedde.


 

   
Hornfisketur 8/5-07 Frederikssund
her var der mødt 8 tobiser op for at fange den største hornfisk

da det blæste en del kunne vi ikke fiske på den side hvor vi plejer at fiske fra så vi køre en tur over broen og til højner og så ned ved P-pladsen i skovkanten.
vi har før fisket her dog uden held og dette blev da også nævnt.
men hornfisk var der nu at fange her 19 ialt fordelt på 6 personer
to tobiser fik ikke bid den dag,
størst var  2 stk indvejet på 500g af John Nielsen og Erik due herefter måtte der måles længer på fiskene og her viste det sig at Erik havde gået og hevet i hans hornfisk så den lige var 2mm længer en den hornfisk John havde indvejet, og med klapsavle modtog Erik fortjent gevinsten for største fisk på dagen

 
   
Nakkehoved 13/4-07
4 Tobiser Bjarne Henriksen, John Schmidt, Karl Westergaard  og John Nielsen var mødt på på P-pladsen i Herlev for at tage på kyst tur.
Og hvor skulle turen så gå hen denne gang, Hurtigt faldt snakken på nordkysten og for ikke at jeg skulle fange Måger igen tog vi til Nakkehoved hvor i sær John Schmidt har en forkærlighed til stedet.
Vel ankommen til P-pladsen ved Fyret blev grejet gjort klar og hvad ser vi Kalle har taget fejl at turen og har taget en Pirke stang med, men heldigvis kunne tur udvalget låne Kalle en kastestang med ordne denne stang kan fange havørred.
   
Kysttur 31/3-07
 Bjarne Henriksen, Erik Due og John Nielsen, tre tobiser der havde lyst til lidt fjor fiskeri, så turen gik til Munkholm broen, Vejret var jo perfekt så det kunne man bestemt ikke klage over, men fisk dem var der ikke mange  af Bjarne påstod at han så en stor blank, selv så jeg sammen med Bjarne en kvabso svømme forbi, men de er jo ikke til at fange. Efter 4 timer opgav vi og kørte hjem igen uden fangst, så nu håber vi på beder held på næste tur hvor det ville være godt at se lidt flere tobisen.
   
Kuttertur 3/3-07 m/s Javs
Så kom der gang i fangsterne, 13 Torsk en hvilling er en hel del sild.
Torskene lå fra Ib's 0,8 grams torsk og på til Bjarnes torsk på 4.8 kg (årets til nu største):
Vejret var bare perfekt ikke en vind god temperatur og ingen strøm , så det kunne ikke være beder.
Bjarne løbe med 10kr puljen.
   
Kutertur 27/1-07 M/s Jaws
Årets første tur var en såkaldt buletur med udgang  fra Helsingør, desværre var der bare ingen buler så vi gik på drivfiskeri efter ca. 1½ time med at lede efter buler, her var heldet  lidt større men ikke meget, John Schmidt som jo går efter at vinde Champion Pokalen til ejendom hev den størreste torsk ud af vandet en lille kleppert på 1,8kg, Jan Havde større hel med antallet hele 3 stk. den størreste på 1.1 kg samt et par sild, Ejnar ville også på point tavlen så han landede lige en lille sild også.
 
Generalforsamling den 25/1-07
Flot fremmøde
Hele 20 stk. Tobiser. Flot og tak for det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, vi kvinder er snedige!!

>En mand ringede hjem til sin kone og sagde, "Skat, jeg er blevet
>inviteret på fisketur af min chef sammen med en masse af hans venner.
>Vi skal være væk en uge... Dette er en god mulighed for mig til at få
>den forfremmelse jeg gerne vil have, så vil du ikke godt pakke tøj til
>en uges tid og finde min fiskestang og fiskekasse frem? Vi tager af
>sted lige fra kontoret, så jeg kommer lige forbi og henter tingene."
>"Åh ja, pak også min nye blå silkepyjamas." Konen synes det lød lidt
>mystisk, men som den gode hustru hun var, gjorde hun præcis hvad han
>bad hende om. Weekenden efter kom manden så hjem igen - lidt træt, men
>ellers glad og tilfreds. Konen tog imod ved døren og spurgte om han
>havde fanget mange fisk? Han svarede, "Ork ja! Masser af laks, nogle
>sværdfisk og lidt forskelligt. Men sig mig en gang, hvorfor pakkede du
>egentlig ikke min nye blå silkepyjamas, som jeg bad dig om...?"

>

>

>

>Konen svarede, "Det gjorde jeg også. Den er i fiskekassen...!"